Уважаеми клиенти и гости на България,

Навярно в представите на повечето от Вас България е слънце,топло море, широки пясъчни плажове, хубаво вино .....,но вероятно малцина знаят, че това е една от най-древните страни в Европа.

Разположена на кръстопътя между Европа и Азия, България е привличала погледа на много народи и завоеватели, които са оставили трайни следи по нашите земи.

Ние искаме да открием пред Вас една нова страница на България и да Ви покажем нашите стари столици, древни тракийски гробници, градове- музеи и обекти включени в Списъка на световното културно и природно наследство на Юнеско; най-известните български манастири, съхранили историята и културата ни през вековете.По време на обиколката ще минем през красиви високи планини-Рила,Стара планина, равнини и низини; ще Ви запознаем със старинни български занаяти, ще Ви покажем как се добива розовото масло, а така-също и как се произвежда хубаво българско вино; ще опитате традиционна българска кухня и ще се насладите на богатството и разнообразието на бъпгарския фолклор. И естествено ще видите съвременните ни морски и планински курорти и ще усетите гостоприемството на българския народ.

Нашите клиенти обикновено съчетават почивка на море и обиколка по България.

И ако след тази обиколна екскурзия, Вие чувствате нашата страна по-близка и по-позната и запазите в сърцето си късче спомен от българската история и култура, то ние ще сме безкрайно доволни, че сме си свършили добре работа.


С уважение

Екипът на ДАСА